Съюзът на българските парашутисти награди собственика на фирма Рефан България ЕООД

...
Съюзът на българските парашутисти награди собственика на фирма Рефан България ЕООД
Коментари Харесай

Известен пловдивски бизнесмен получи почетен плакет и грамота

„ Съюзът на българските парашутисти ” награди притежателя на компания „ Рефан България ” ЕООД Ангел Попов за Принос в активността на българските парашутисти за оказване на цялостно подпомагане и помощ при всички провели се мероприятия.
Той бе награден с почетен плакет и грамота, като достойната премия му беше връчена от члена на управителния съвет на „ Съюз на българските парашутисти ” Любомир Апостолов.
Освен, че Ангел Попов е член на съюза, той е и някогашен парашутист, служил в взаимното командване на специфичните интервенции.
Сдружението „ Съюз на българските парашутисти ” е самостоятелна, неправителствена, неполитическа, доброволна, военнопатриотична организация. Сдружението е юридическо лице, записано по реда на ЗЮЛНЦ и вписано в регистъра за юридически лица с нестопанска цел – като Сдружение за реализиране на публично потребна активност за: образуване и реализиране на действия, допринасящи за развиването на теорията и практиката в региона на сигурността на страната, отбрана на своите професионални и обществени ползи и развиване и одобряване на гражданското общество.
Сдружение „ Съюз на българските парашутисти ” бе учредено по концепция на предприемчив комитет, от Учредително заседание извършено на 25.09.2009 година в Пловдив с присъединяване на 30 учредители.
Членовете на съюза, които са над 200 индивида имат и собствен дом, намиращ се на ул. „ Братя Бъкстон “ 61. Има и над 200 души симпатизанти, като една от главните цели за основаването на клуба е да бъде предоставена опция на младежите с военно-патриотичното обучение, да бъдат осведомени с историята на парашутизма. Организацията оказва помощ и на някогашни парашутисти, които са в тежко състояние.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР